One Thought on “La Masia i el seu entorn com a recurs enoturístic”

  • cal una pagesia forta per mantenir el paisatge pagès el Penedès . Iniciatives en certa manera megalomanes , ajudades per l’administració van vertebrar la pagesia viticola del Penedès entorn unicament del treball de la vinya deixant de banda el celler, d’aquesta manera els pagesos van tancar els cellers i a partir d’aquest moment el fruit de l’esforç de tot l’any (molt d’esforç, la vinya es molt intensiva en treball) l’han de recollir en una setmana o quinze dies sense gaire possibilitats de negociar, això es un llast que cal que reverteixin els pagesos recuperant cellers
    fa 30 anys qüestionavem si era millor una gran iniciativa o la suma de moltes de mes petites- avui crec que la resposta majoritaria seria clara, per a mi ho ha estat sempre perque crec que es mes d’acord amb l’essència del que som voler ser cap de sardina que cua de rap

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *