Soci fundador de Jornet Llop Pastor arquitectes

Professor associat del Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). President de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) del COAC. Professor en diferents màsters de la UPC També col·labora en la realització de cursos diversos de formació en el camp de l’urbanisme i la gestió en la Escola Sert del COAC.

El seu despatx professional JORNETLLOP PASTOR arquitectes, del qual es soci fundador amb Carlos Llop i Joan Enric Pastor, Té més de 30 anys d’experiència. Han guanyat entre altres el Reconeixement nacional i internacional amb diferents premis:

> Premi Catalunya d’Urbanisme 2005 al Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Terrassa.

> Premi Catalunya d’Urbanisme 2009 al Pla parcial del sector industrial PP -01 Ca n’Alemany a Viladecans.

> Premi Nacional d’Urbanisme 2006, pel Pla de transformació del barri de la Mina a Sant Adrià de Besòs.

> Premi Europeu d’Urbanisme 2010 (EUROPEAN URBAN AND REGIONAL PLANNING ACHIEVEMENT AWARDS 2010), atorgada pel Consell Europeu d’Urbanistes por el Pla de transformació del barri de la Mina.

> Premi Urbanisme de la XI Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme 2011, rebut pel Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Montmeló.

> Premi Catalunya d’Urbanisme 2013 en la Modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tortosa al barri de Sant Jaume.

> Accèssit al Premi Catalunya d’Urbanisme 2013 al Pla de Millora Urbana del Centre històric de la Seu.

> Premi Catalunya d’Urbanisme 2015, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Valls (Tarragona).