Barcelona 1947.Es Doctor arquitecte i Master en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya.(UPC). Ha estat professor titular del Departament d’ Urbanisme i Ordenació del Territori de l’ Escola Tècnica Superior d’ Arquitectura de Barcelona.Actualment es professor consultor del Master en Paisatgisme i professor visitant de la Architecture School de la Tsinghua University de Beijing Xina. Ha impartit cursos, seminaris, tallers i conferencies als EEUU, Italia, França, Anglaterra, Alemanya, Jordània, Mali i la Republicà Popular de Xina. Al 1986,va cofundar el Master en Arquitectura del Paisatge de la UPC. Es membre fundador del Centre d’ Estudis del Paisatge Vitivinicola i director del Congres Art i Paisatge Vitivinicola des del 2007. Es autor dels llibre El Jardins de Catalunya amb Manuel Ribas. Edicions 62 ,Jardins de Barcelona, Àmbit Editorial. Autor i editor de Vilafranca del Penedès. El retorno de la Viña, El Exilio un Paisaje de Incertidumbre. La poètica mas Alla de la Funcion, La Dialèctica Territorial, The Contemporany Landscape Their Identities. PaisatgesArt[Q’tectura],Barcelona/Beijing,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *