Doctor Enginyer Ambiental ( UPC – Universitat Politècnica de Catalunya) / Màster en Medi Ambient (UAB – Universitat Autònoma de Barcelona) / Postgrau en Instruments de Gestió Ambiental del Territori (UPC – Universitat Politècnica de Catalunya) / Llicenciat en Ciències Biològiques (UB – Universitat de Barcelona) / Botànic (UB – Universitat de Barcelona)

 

Ha format part dels equips redactors del actuals Parc del Garraf, Parc del Foix, Parc d’Olèrdola i Parc de Collserola, també de la Carta del Paisatge de l’Alt Penedès, la Carta del Paisatge del Garraf, el Catàleg del Paisatge del Penedès, de la Estratègia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat de Catalunya 2030 i del Pla Estratègic Coster de la Regió Metropolitana de Barcelona. Col·laborador del Catàleg del Paisatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, del Catàleg del Paisatge de les Comarques Centrals i del Catàleg del Paisatge del Camp de Tarragona, del projecte Garraf: camins, patrimoni i natura. Des del 1986 vicepresident de la Comissió Consultiva del Parc del Garraf.

Actualment és Coordinador del Grup del Paisatge de l’ Institut d’Estudis Penedesencs (IEP), Vicepresident, cofundador i investigador de l’IEP i Coordinador del Parc Natural del Garraf.