El proper dijous 27 comença el IV Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola i l’Enoturisme, una iniciativa del doctor en Arquitectura i Paisatge, Miquel Vidal, i de les diferents universitats catalanes: Universitat de Barcelona, Politècnica de Catalunya i Rovira i Virgili, coordinada per Pere Guilera. Amb una organització ja tancada amb ponències (que es poden consultar en aquesta plana web), taules rodones i sessions especials, el IV Congrés es planteja com un òrgan d’intercanvi d’experiències i coneixements, com a eina d’estudi i seguiment de l’evolució del paisatge vitivinícola al Penedès.

El Congrès preveu l’impuls del Fòrum del Paisatge Vitivinícola (informació en aquesta plana web), un òrgan intercongressual que aplicarà les conclusions dels congressos.

Totes les persones interessades en anar al Congrés, heu de fer-lo a través d’aquesta mateixa plana web.

Ens trobem el 27 i 28 al Vinseum de Vilafranca del Penedès!!!