Arquitecte superior per la ETSAB (UPC), 1990/1991 Post grau en Gestió Urbanística a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya.
Actualment és Secretari d'Hàbitat Urbà i Territori del Departament de Territori i Sostenibilitat. Ha estat director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat des de l'agost de 2011 fins el juny de 2018. És president de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya.
President de la Comissió Executiva i vicepresident del Consell Rector de l'Observatori del Paisatge, vicepresident i vocal del Consell Rector de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE), president del Consell de Govern del Consorci del Centre Internacional d'Investigació dels Recursos Costaners (CIIRC), president de la Comissió de sól i dirigeix la Comissió Inter departamental de seguiment d'Actuacions estratègiques.
Ha promogut l'Agenda Urbana Catalana, participant en la creació de l'agenda urbana global en la "Second World Assembly of Local and regional Governments for the New Urban Agenda" (New York, maig 2016) i en "The United Nations conference on housing and sustainable urban development -Habitat III- (Quito, octubre 2016), culminant a l'octubre de 2018 amb la constitució de l'Assemblea Urbana de Catalunya amb la representació de més de 60 actors del món local, social, empresarials i universitari.
Sota la secretaria que dirigeix, ha promogut la Llei de Territori, un marc normatiu global i estable, amb la voluntat d'establir els pilars d'un nou model que abasti l'ordenació territorial, l'urbanisme, el paisatge i les urbanitzacions amb dèficits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *