flyer1bis

El debat sobre la relació entre l’enoturisme i la conservació del paisatge obre un cicle de tertúlies amb professionals del sector

Dirigides per la paisatgista de la Universitat Panthéon Sorbonne Soazig Darnay, les tertúlies formen part del programa d’activitats intercongressuals del CEPVI amb el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

El debat sobre la relació que hi ha entre l’enoturisme i la conservació del paisatge vitivinícola obrirà un cicle de tertúlies amb professionals del sector al Penedès, organitzat dins el programa d’activitats intercongressuals del CEPVI (Centre d’Estudis del Paisatge) amb el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. La primera tertúlia, titulada Paisatge vs Enoturisme, tindrà lloc el 6 de juny a les 18.30 a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya (Carrer d’Amàlia Soler, 29 08720 Vilafranca del Penedès).

flyer1bis

Dirigida per la paisatgista i investigadora de la Universitat Pantheón Sorbonne Soazig Darnay, la tertúlia comptarà amb la participació de Miquel Herrero (Penedès Emotions), Josep Mitjans (Loxarel), Florian Porsche (VisitPenedes) i Xavi Roig (Cal Feru). La introducció anirà a càrrec de la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, Ester Garcia.

En aquesta primera taula s’analitzarà l’enoturisme com una eina de protecció del paisatge vitivinícola, la relació entre l’activitat turística i la indústria del vi, i els problemes i avantatges que suposen les dues activitats per al paisatge.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és posar sobre la taula els problemes reals que es troben els professionals del sector turístic i del sector vitivinícola a l’hora de fer la seva feina. La tertúlia és oberta al públic i serà la primera d’un programa d’activitats que Soazig Darnay vol desenvolupar abans del Congrés d’Art i Paisatge Vitivinícola que se celebra cada dos anys al Penedès.