Arquitecte – Urbanista

Sub-director general d’Acció Territorial i de l’Hàbitat Urbà, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya des d’on, entre altres, està dirigint la formulació del Pla Territorial Parcial del Penedès.

En la seva trajectòria professional, molt orientada a direcció d’empresa en sectors vinculats a l’urbanisme i a la innovació tecnològica en el camp de l’arquitectura, ha estat Director-Gerent de FORUM S.A., empresa de l’Ajuntament de Manresa des d’on va impulsar polítiques públiques locals d’habitatge i rehabilitació. També va ser Director General de Compact Habit des d’on va desenvolupar un sistema d’edificació modular industrialitzat.

En el camp de la docència i la recerca, ha col·laborat amb diferents universitats i escoles impartint Urbanística i l’Ordenació del Territori. Destacar la UPC, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Escola Sert, i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. També ha participat com a expert en diversos programes europeus orientats a la elaboració de metodologies d’intervenció en àrees urbanes consolidades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *