Nascuda a Gelida. Historiadora de l’art i bibliotecària, directora de la Biblioteca Jaume Vila i Pascual de Gelida. En aquest marc ha impulsat projectes de caràcter social i d’investigació per a batxillerat. Coordina el Grup de biblioteques associades a la UNESCO que pertanyen a la xarxa civil UNESCO de Catalunya.
Professora de Teoria i Història de la conservació i de la restauració arquitectònica i membre de l’equip de coordinació del Màster de Restauració de monuments, ETSAB-UB des de fa més de 20 anys. Coautora del Lèxic bàsic de restauració arquitectònica. Col.labora en projectes sobre centres històrics catalans i en les seves respectives publicacions. Membre de la xarxa PHI sobre Patrimoni històric Iberoamericà de les escoles d’arquitectura. Coordinadora dels diàlegs sobre Patrimoni Immaterial a Barcelona per als 20 anys de l’Associació SOS Monuments en el Col.legi d’Arquitectes de Barcelona. Col.labora en l’Inventari del Patrimoni Immaterial del Penedès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *