Santi Carda i Torner. Ès un empresari del Penedès, director general de Càtering Cal Blay. Lligat a la restauració des de jove gràcies al restaurant regentat pels seus pares té una dilatada experiència en la gestió dins l’àmbit gastronòmic. Càtering Cal Blay és una mitjana empresa especialitzada en restauració i serveis de càtering, i compta amb tres restaurants i set espais per a esdeveniments, repartits entre Barcelona, el Garraf i el Penedès.
En Santi adquireix, de manera inusual, un profund aprenentatge en lideratge d’equips durant catorze anys com a esportista d’elit. Des de l’any 1987 i fins al 2001, realitza una carrera d’èxit com a jugador professional d’hoquei sobre patins, assolint un palmarès brillant, en el que destaquen sis copes d’Europa i una medalla d’argent als Jocs Olímpics de Barcelona.
Finalment, s’involucra activament en defensar el teixit econòmic de la comarca, essent president de la Unió Empresarial del Penedès (any 2013) i esdevenint president adjunt de la Federació Empresarial del Gran Penedès (any 2017).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *