aaeaaqaaaaaaaautaaaajdk5ztk5mdzmlwe3zjytngmyys05ntk1lwe2otiyytbhodflnq

aaeaaqaaaaaaaautaaaajdk5ztk5mdzmlwe3zjytngmyys05ntk1lwe2otiyytbhodflnqLa conferència inaugural de la sisena edició del Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme anirà a càrrec de Paul Merton, expert internacional en el negoci del vi.

En la seva conferència Observacions sobre els intangibles: l’excel·lència paisatgística del celler i el rendiment econòmic, Merton ens introduirà en el que des del CEPvi es vol promoure com l’eix central d’aquesta edició: els beneficis econòmics de la inversió en paisatge en el sector vitivinícola.

Dimecres 14 de juny, l’organització del Congrés ha organitzat un sopar-col·loqui (en anglès) amb aquest expert internacional a Vilafranca. Els que tingueu interès a participar-hi ens ho podeu comunicar enviant un correu electrònic a info@congresartipaisatge.cat. Podeu consultar el menú pdfaquí.

Paul Merton és fundador, president, d’Ethos Vins Group, Inc Cambridge, MA EUA

Des de 2008 ofereix assessorament per als inversors i col·leccionistes de vins. l fa formació i gestió financera estratègica per als productors de vi. Les àrees d’especialització de Merton comprenen: els nous fluxos d’ingressos, estratègies innovadores de gestió de riscos, i la gestió d’actius per als productors independents de champagne.

També és Cofundador, director d’Operacions, Ciències i Enginyeria Financera, LP Cambridge, MA US des de 2013 

Ciències i Enginyeria financera, LP proporciona assessorament financer estratègic i disseny de productes innovadors en la creació de solucions per a institucions financeres i governs. Fan servir les troballes de la investigació científica financera i noves aplicacions de tecnologies provades en el mercat per crear solucions pràctiques que van més enllà de simplement “millors pràctiques actuals”. Els dissenys de solucions són globals i es fan per treballar a través de fronteres geopolítiques.

Merton va ser Consultor del vi Acker Merrall i Condit, Nova York, NY Estats Units, entre 2006 i 2007. Acker Merrall i Condit és la botiga de vins més antiga dels EUA, i la major casa de subhastes de vi del món.

Entre 2004 i 2005, va ser consultor de Astor Wines & Spirits  Nova York, NY Estats Units. Astor Wines & Spirits és la major botiga de vins de la ciutat de Nova York.

Merton és autor de conferències i ponències: 

Fine Wine: A Fine Goal-Based Investment?

Presentat : American Association of Wine Economists (AAWE) Tenth Annual Conference Bordeaux, Princeton, NJ. June 21-25, 2016

Chaired “Investments and Auctions” Session of Conference

The Time Value of Wine: Optimizing Sales of First Growth Bordeaux by Applying Optimal Timber Harvesting Models

Presentat: American Association of Wine Economists (AAWE) Sixth Annual Conference Princeton University, Princeton, NJ. June 7-11, 2012

Creating Value for Family Owned Champagne Houses Through Strategic Risk Management

Presentat: American Association of Wine Economists (AAWE) Fifth Annual Conference Bolzano, Italy June 22-25, 2011

Champagne Risk Management: Creating Value for Family Owned Champagne Houses Through Strategic Risk Management

Guest Lecturer: BEM, Bordeaux School of Management Bordeaux, France March 15, 2011

Strengthening the Champagne Industry: Improving Risk Transfer for the Récoltant-Manipulant

Presentat: American Association of Wine Economists (AAWE) Fourth Annual Conference UC Davis, Davis, California US June 25-28, 2010

Champagne as a Viable Alternative-Investment.  A Rosé Picture?

Presentat: American Association of Wine Economists (AAWE) Third Annual Conference Reims, Champagne France June 18-21, 2009