Cicle de tertúlies del 2023

JORNADES

Cicle de tertúlies 2023

Enguany, les tertúlies, a més de tenir el suport de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, també compten amb el suport del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC). Els diferents debats es faran els dies 22 de febrer, 19 d’abril i 25 d’octubre i tractaran sobre el Mosaic Agroforestal. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer projectes, propostes, activitats o idees innovadores sobre el tema central i generar un diàleg entre els que treballen o gestionen el paisatge al territori: pagesos, investigadors, gestors culturals i turístics, elaboradors, estudiants, i ambientalistes.

22 de febrer de 2023

Anàlisi d’institucions i particulars que treballen en defensa del mosaic agroforestal i entenen que aquests espais de biodiversitat formen part de les finques, constitueixen grans recursos que donen valor als seus productes.

19 d’abril de 2023

Taula amb propietaris forestals o empreses que gestionen recursos forestals per parlar del valor econòmic del mosaic agroforestal. És possible crear aliances entre sectors?

28 de novembre de 2023

Exposició en una mateixa taula de diferents experiències per a la gestió del mosaic agroforestal amb diferents objectius: prevenir els incendis, donar valor a la finca per a l’enoturisme, o la recuperació de la inversió en la gestió.

 

Comparteix: