Aguait

JORNADES

L'AGUAIT

Arquitectura Efímera Intensificadora del Paisatge

El CEPVI juntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, els ajuntaments del Camí del Riu i la Fundació Pinnae aquest estiu posem en marxa el projecte “La Cultura de l’Aigua”, un projecte que pretén posar el focus en l’aigua: l’estat del recurs natural, la seva gestió i les diverses opcions per millorar la situació d’emergència que patim.

Com?

Unint esforços amb l’Escola de Disseny ELISAVA i el Màster d’Arquitectura Efímera i Espais Temporals (MEATS) proposem la construcció d’un element d’arquitectura efímera anomenada AGUAIT que funcionarà de reclam per convidar a acostar-nos a la vora del riu, recuperar el contacte amb l’element natural i provocar un moment d’observació de l’estat real del nostre entorn.

A més...

A més, aquest element serà una plataforma per acollir per gaudir i relaxar-nos gràcies a un calendari ple d’activitats de tots tipus: xerrades històriques, debats tècnics, excursions, lectures de contes, concerts acústics, recitals… Tot amb la finalitat de debatre sobre el recurs aigua des de diferents visions: cultural, tècnica, lúdica, social.

Quan i a on?

L’AGUAIT serà un element mòbil que visitarà, de juny a octubre, els 6 municipis que formen part del Camí del Riu. Cada 3 setmanes es donarà relleu de l’element i les activitats al següent municipi generant nous lligams i relacions entre nosaltres. Un element fixat a terra a mode de base, i únic per a cada municipi restarà permanentment col·locat com a petjada i record de l’AGUAIT.

Calendari

juliol 2024

Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

No hi ha esdeveniments pròxims

Voleu participar?

Si sou entitats amb ganes de dir la vostra i aprofitar la plataforma per a posar el vostre granet de sorra i fer-vos escoltar no dubteu en contactar amb nosaltres i fer la vostra proposta d’activitat i calendari. L’AGUAIT esta pensat per a que tots poguem utilitzar-lo per donar més força al vostre discurs!

Només cal pensar, que l’activitat hauria de poder dur-se a terme durant el dia-vespre amb llum natural i sense necessitar (a priori) electricitat.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres: secretaria@cepvi.cat

Organitza

Col·laboren

Amb el suport de

Crèdits

Master in Ephemeral Architecture and Temporary Spaces (MEATS)
Elisava Facultat de Disseny
Enginyeria de Barcelona (UVic-UCC)
2022-23

Professors:
Roger Paez | Jordi Queralt | Toni Montes

Estudiants:
Shayda Alsharif, Renata Bricio, Silvia Campanini, Ilayda Celep, Daan Daniels, Maria Font, Melanie Leon, Anna Meldraja, Nayeli Mendez, Luisa Mextorf, Francesca Moroni,
Lorna Mulero, Paola Sala, Iakovina Syrianou, Hong-Kuan Wang, Abdelrahman Zahraan

Promotor:
CEPVi (Centre d’Estudis del Paisatge Vitivinícola)

Col·laboradors:
Penedès Turisme, Inaudit, Kunlabi

Suport:
Fundació Pinnae, Ajuntament de Mediona, Ajuntament de Sant Quintí de Mediona, Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles, Ajuntament de Torrelavit, Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, Ajuntament de Subirats, Consell Comarcal Alt Penedès, El Camí del Riu